Chocolate

Chocolade van absolute topkwaliteit

Alle chocolade producten en specialiteiten die we bij DARQ verkopen, worden gemaakt in het atelier van chocolatier Ralph Hagen. Sinds 1 juni 2016 werkt chocolatier Ralph Hagen enkel nog met extreem duurzame couvertures. De chocolade koopt hij in bij kleine artisanale producenten en daarmee willen wij jou voorzien van de meest (h)eerlijke chocolade en tegelijkertijd de duurzame en eerlijke handel in de cacao-industrie wereldwijd ondersteunen. 


Voor meer informatie over onze duurzame en eerlijke chocoladeproducten nodigen we je uit bij DARQ. Hier zullen onze medewerkers je met veel plezier en passie vertellen waar onze chocolade vandaan komt en waar de opbrengsten van de verkochte chocolade naar toe gaan. Natuurlijk kun je ook altijd hier contact met ons opnemen.

Pralines

Onze pralines zijn er voor iedereen. In het atelier van chocolatier Ralph Hagen worden dagelijks de meest bijzondere pralines gemaakt. Van verse rode peper tot hazelnoot crunch en van mocca tot tijm en limoen. 

De pralines kunnen, net als vrijwel alle andere chocoladeproducten bij DARQ, onder het genot van een vers kopje koffie aan de bar of aan een tafeltje genuttigd worden, maar zijn ook te koop om mee naar huis te nemen.

Pastilles

Om de bezoekers van DARQ kennis te laten maken met onze chocolade, serveren wij bij ieder kopje koffie of thee een van onze chocolade-pastilles. Een stukje chocolade dat ieder bezoekje net iets specialer maakt.

De pastilles worden gemaakt van de tien chocolade lijnen waar chocolatier Ralph Hagen mee werkt. De chocolades zijn onder andere afkomstig van de top chocolade producenten zoals Marou en Original Beans.

Geniet en laat je verrassen door een van onze tien chocolade-pastilles die tevens als pastille en reep te koop zijn zodat ook jouw koffie of thee-momentje thuis bijzonder wordt!

 

Mestreechter Punekes 

oftewel... kusjes uit Maastricht en dé lekkerste nog wel...

Wie ga jij verwennen? 

Mestreechter Puneke

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden